dijous, 10 d’abril del 2014

Abril 2014



dia 2 d'abril al Casal del Metge a Barcelona (Via Layetana 31) Viena edicions  dia internacional de l'Autisme. Presentació del llibre "Projecte Agatha"  Recull de poemes per ajudar a l'associació d'autistes. La Joana hi té un poema.


El 4 d'Abril, fem una presentació del llibret per a cecs "El meu avi" de Joana Raspall a la Biblioteca pública de Cerdanyola.

dissabte 5 d'abril a 2/4 d'1 del migdia i al Centre cultural municipal de Valls estrenem una nova cantata que he escrit -i ja en van tres!: Els colors de l'Àfrica un cor de 130 nens de 4 a 7 anys i una orquestra de corda i vent de 30 músics de l'escola de 9 a 12 anys.

diumenge 6 d'abril. Sala Atrium, a les 12 h. Barcelona. " Meitat tu, meitat jo", companyia Marduix.





 9 d'abril El Secretariat de corals infantils de Catalunya (SCIC) es fa ressò de la interpretació de la cantata "L'hora perduda" al Teatre-Auditori de Sant Cugat hi  col·labora  l'EMMVA/Conservatori de Sant Cugat.
http://scic.cat/ca/noticies/item/351-l-hora-perduda-a-sant-cugat-del-valles.html


DISSABTE 12 (19h), SALA DE CULTURA DE MAÓ, HOMENATGE A ESPRIU, VILLANGÓMEZ, ROSSELLÓ-PÒRCEL, RASPALL I TEIXIDOR

dimecres 16 d’abril  a la biblioteca de Sant Cugat
us esperem amb la Cia. Marduix i el seu espectacle Meitat tu, meitat joHi trobareu els bonics poemes de Joana Raspall Es faran dues sessions de l’espectacle a les 11.30h i a les 13h. Us hi esperem!

divendres Sant, 18 d'abril  a partir de quarts de sis de la tarda, estaran en directe a Catalunya Ràdio, Cybee, cantant "Endavant"


dimecres 23 d'abril, el dia de Sant Jordi,com a  entitat, participarem a les 24 hores de lectura pública que fa la Biblioteca de Cerdanyola. L'Ajuntament de Cerdanyola dedica la diada de Sant Jordi a Joana Raspall.

Les 24 hores de lectura del de es dedicaran a l'escriptora i poeta


dimecres 23 d'abril El dia de , un conte inspirat en la vida de Joana Raspall s'emetrà al com a capítol especial d' "Una mà de contes"!

el dia de Sant Jordi, al vespre, s'emetrà el reportatge de la gravació d'Endavant dels Cybee pel canal Súper 3.  http://www.cybee.cat/


dijous 24 d'abril Cinebaix Sant Feliu de Llobregat 20 h. curt : "Ad eternum". Filmat a Sant Feliu i amb poemes de la Joana Raspall.

 divendres 25 interpretaran Cybee la cançó "Endavant" (versió nova) a la sala Ibèria, de Sant Feliu de Llobregat, en el marc del sopar del Voluntariat Lingüístic de la Setmana de la Llengua.

dimecres 30 d'abril a les 19 h. Casal de Barri Congrés-Indians Barcelona.Diada de Sant Jordi recordant la figura de Joana Raspall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada