divendres, 29 de març del 2013


23.-
Durant tot l'any Raspall a les Biblioteques de la Xarxa trobaràs moltes activitats relacionades amb el món de la literatura, la poesia o directament amb la figura de la Joana Raspall. Les recollirem en aquest apartat.
Durant el mes d'abril es faran les següents activitats:
Activitats de les Biblioteques de Sabadell:
A Sant Adrià del Besos es farà tots els dilluns un club de poesia infantil.
- Biblioteca Antonio Martín del Prat del Llobregat : Concurs de poesia A començaments d'abril es decidirà quina és la poesia més ben feta i el dia de Sant Jordi li donaran el premi al guanyador.
Biblioteca Central de Terrassa : Exposició "La poesia vista per altres ulls" Fins al 12 d'abril podeu anar a veure aquesta exposició del cicle Verspoesia'13.  
24.-

Exposició: La poesia vista per altres ulls. Del 18 de març al 12 d'abril de 2013

A càrrec de: Prodis
Web de l'acte: http://www.prodis.cat 

Ho organitza: bct xarxa
Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca - Prodis

Lloc: Biblioteca Central de Terrassa - BCT
Adreça: Ps De Les Lletres, 1 Veure ubicació al mapa 

Cicle: Verspoesia'13

Abril
25.- dimecres 3 abril IES Vidal i Barraquer de Tarragona dins el Pla d'entorn pinten el mur de l'escola la Salle de Torrefortat amb 2 grupa de cicle mitja y superior.

26.-dijous 4 d'abril  IES Vidal i Barraquer de Tarragona dins el Pla d'entorn corganitzen la Gimcana que consta de 5 proves relacionades amb la vida de la Joana Raspall al colegi de Sant Salvador.

27.-Dilluns 8 abril 18 h.  Inauguració exposició: Escaleta de versos, Joana Raspall graó a graó.

28.-Dissabte 13 d’abril de 2013 a l’Auditori Enric Granados de LleidaCantates de coros infantils SCIC "L'hora perduda"

29.-Dissabte, 13 i diumenge 14 d'abril
Exposició :«Escaleta de versos. Joana Raspall, graó a graó» Exposició organitzada pel ClijCat. Es podrà veure a Món llibre. A CCCB carrer Montalegre, 5 de Barcelona.
30.-Dilluns 15 d'abril entrevista a la Joana Raspall a les 11.30 h i a les 18.30 h.  
 Ràdio Sant Feliu 105.3 FM 


31.-Dimarts 16 abril 16 h. presentación-espectacle nou llibre “46 poemes i 2 contes” de Joana Raspall. Torre del Roser. Sant Feliu de LLobregat per a nens.



32.-Disabte 20 abril Saló infantil i juvenil de Catalunya Mollerusa
"Meitat tu, meitat jo"

33.-Diumenge 21 d'abril 18 h Espectacle: "La Biblioteca a l'Auditori" Homenatge a Salvador Espriu, Joana Raspall i Giusseppe Verdi (poesia, teatre, relats, guitarra clàssica, piano, lírica i cançons)
Lloc: Auditori del Palau Falguera

34.-Dilluns 22 d'abril Revetlla de Sant Jordi La Biblioteca de Can Llaurador de Teià ha preparat una marató poètica centrada en Salvador Espriu i Joana Raspall. De les 5 de la tarda fins a les 10 del vespre hi haurà diferents actes a la biblioteca: presentació de la Guia Comarcal de les Biblioteques del Maresme amb un homenatge a Antonia Lladó, amb regals de llibres bookcrossing als assistents i amb una observació conjunta de la lluna.
a partir de les 5 h. de la tarda, marató poètica amb poemes de Salvador Espriu i Joana Raspall. Al vespre tindrà lloc un concert de Francesc Ribas i Carles Morales i una performance poètica amb textos d’Espriu i Joana Raspall a càrrec d’ArtdemfaSi.

35.-Dimarts 23 d'abril. L'escola Vedruna de Palafrugell (Baix Empordà), aquest Sant Jordi ens deleitarà amb:

L'exposició de treballs sobre Joana Raspall serà tot el dia al

carrer Estret del mateix Palafrugell, de 9 del matí fins que les botigues tanquin. A més, de 3 a 5 de la tarda, a la pròpia escola (carrer Sant Sebastià, 85), farem el lliurament dels premis dels Jocs Florals d'enguany (poesia, prosa i dibuix), que han tingut com a fil conductor l'obra de Joana.


36.-Dimarts 23 d'abril a les 20:45 Pza. La Vila Sant Feliu, vídeo-entrevista Joana Raspall organitza. amics de les roses.

37.-Dimarts 23 d'abril Biblioteca zona Nord "Nou Barris" Amb la poesia de Joana Raspall

38.-Dimarts 23 d'abril  El carrer Estret de Palafrugell, estarà adornat per treballs d'escolars referents a l'obra de la Joana Raspall.

39.-del dimarts 23 d’abril al divendres 3 de maig
al XXIX Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya que es celebrarà al Pavelló Firal de Mollerussa.
També hi haurà l'exposició:
«L’àvia feliç. Poemes de la Joana Raspall» on 38 il·lustradors presenten  la seva interpretació gràfica de diferents poemes de la Joana Raspall
 Un cop finalitzat el Saló, l’exposició es podrà demanar en préstec a la Institució de les Lletres Catalanes a través de la web Literatura exposada http://www.literaturaexposada.cat/.

40.-Dimarts 23 abril 2013 19h. Biblioteca Marià Vayreda, Olot
espectacle meitat tu meitat jo "Titelles Marduix" amb poesia de Joana Raspall.

41.-Dimecres 24 d'abril a la biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat.

"Com gotes d’aigua" és una sessió poètica per a totes les edats i per tot tipus de públic. Sorprendrà els més petits i, alhora, els més grans també gaudiran amb els poemes dolços i enginyosos de la Joana Raspall.


42.-Dijous 25 abril 18 h. V apadrinament del palau Falguera: "Homenàtge a Joana Raspall" Auditori Palau Falguera S. Feliu Ll. a càrrec alumnes de ESO del col·legi Mare de Déu de la Mercè.

43.-Divendres 26 abril 2013, 18 h. Presentació llibre 46 poemes i 2 contes. lloc: Centre Mas Lluí St. Feliu de Ll.

44.-Diumenge 28 abril 2013 17:30 h. Pavelló Firal Mollerussa Meitat tu Meitat jo companyia Marduix


45.-diumenge 28 abril a Perafita, a la tarda, hi haurà un recital poètic.
Els alumnes de l'escola Heurom  recitaran poemes de Joana Raspall.
Hi haurà també un muntatge audiovisual sobre Salvador Espriu a càrrec dels rapsodes del poble.

46.-dimars 30 abril a les 19 dimars 30 abril a les 19 h. Centre cultural Mas Lluí. Amb motiu de la X Setmana de la Llengua i dins els actes de celebració dels 100 anys  d’aquesta autora, l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat organitzen una taula rodona sota el títol: “Les frases fetes, les frases que ens fan. Apunts al peu del Diccionari de locucions i frases fetes de Joana Raspall”, una obra de l’any 1984.

-----------

1 comentari:

  1. Imma, ha estat un plaer participar en l'acte del Centenari de la teva mare a Sant Feliu de Llobregat.

    M'agradaria poder disposar del vídeo de l'acte quan te'l facin arribar, si pot ser. Em pots escriure a vpamies@gmail.com

    Una abraçada!

    ResponElimina